Súlycsökkenés fogyókúrás hiánytünetek nélkül!

 Az Indiat egy indiai eredetű súlycsökkentő étrend-kiegészítő, amely gyógynövények egyedi kombinációjának köszönhetően több fronton is támadja a túlsúlyt.

Az Indiat rendszeres fogyasztásával az egészséget és a szépséget is támogatva csökkenthetjük a súlyfelesleget. Az Indiat egy tradicionális recept alapján készült termék, amely tartalmazza az Indiában az éhség és a fáradtság csökkenésére fogyasztott Caralluma-t, valamint a Himalája egyik gyöngyszemét, a shilajit - ot is.  Gyógynövények egyedi kombinációjának köszönhetően a súlycsökkenés mellett képes támogatni a szépséget és az egészséget is. Egy tradicionális recept alapján készült termék, amely segítségével a fogyókúrás hiánytünetek nélkül csökkenthető a súlyfelesleg. Az Indiat összetevői között található caralluma és shilajit. A caralluma fimbriata Indiában az éhség és a fáradtság csökkenésére fogyasztott növény. A shilajit a Himalája mélyén megtalálható gyanta szerű anyag, amely tartalmazza az ásványi anyagok és a nyomelemek több, mint 75%-át.

Ördögnyelv kapszulák

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!