Mi az ördögnyelv?

Az ördögnyelv vagy konjakgyökér egy olyan növény, amely Ázsia meleg és trópusi vidékein őshonos. Az ördögnyelv népszerű a kelet-ázsiai ételekben és híres magas rosttartalmáról. Az ördögnyelvből kinyert gélt gyakran használják a nyugati ételekben a zselatin helyettesítésére, illetve fogyási céllal. Az ördögnyelv kiválóan alkalmas különféle táplálkozási célokra és egészségügyi ellátásokra.

Idei év nagy slágere lett az ördögnyelv, bár az ördögnyelv termékek nem idén kerültek forgalomba először, csak eddig nem kapott annyi publicitást. Tudjon meg többet az ördögnyelvről és az ördögnyelv kapszula hatásairól!
 

Ördögnyelv leírása

Az ördögnyelv vagy konjakgyökér (Amorphophallus konjac) egy évelő növény, amelynek egy hosszúkás, központi szára van, mely egészen a 24 centiméteres átmérőt is elérheti. A gumó a növény tetején képződik egy megvetemedett nagy lila levélben. Az ördögnyelvnek igen sok neve ismert, hívják még konjak mannánnak, elefántlábgyökérnek vagy kígyónövénynek is.
 

Ördögnyelv tápanyaga

Az ördögnyelv egy zsírmentes, cukormentes, keményítő- és fehérjementes élelmiszer. Elsősorban glükomannánból áll, ami egy vízben oldódó rost, mely a testen emésztetlenül halad át. Jelentős mennyiségű káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket tartalmaz.
 

Ördögnyelv felhasználás

Az ördögnyelvet elsősorban az ázsiai ételek elkészítésekor használják fel. Japánban ezt a gumót gyakran használják a shirataki tészta elkészítéséhez, amely megtalálható a legtöbb ázsiai élelmiszerpiacon. Az örödgnyelvből készült gélt vagy port gyakran használják az ételek sűrítéséhez is. Használják édességek elkészítéséhez is. A nyugati világban leginkább fogyókúrás étrendkiegészítőként forgalmazzák.
 

Ördögnyelv és ördögnyelv kapszula előnyei

Számos tudományos vizsgálat megállapította, hogy az ördögnyelv magas rosttartalma számos egészségügyi ellátásra teszi alkalmassá ezt a növényt. Az ördögnyelv kapszula nagy segítséget jelent a cukorbetegek számára, mivel a gyomorba kerülve lassítja a glükóz felszívódását, illetve a koleszterinét is, tehát koleszterinszint csökkentő hatása is jól ismert. Ezenfelül bebizonyosodott, hogy az ördögnyelv igen hatékonyan segít a fogyókúrában is, mivel vízzel elkeverve és elfogyasztva eltelíti a gyomrot, aminek köszönhetően csökken a kalóriabevitel.

Próbálja ki az ördögnyelv kapszula hatását. Az ördögnyelv kapszula segíthet fogyási céljaink elérésében!

Ördögnyelv kapszulák

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!