A kóladió-kivonat nagy segítség lehet a fogyáshoz

Nem ismert olyan csodaszer, amelyet bekapva az ember azonnal álomalakra tenne szert anélkül, hogy bármit változtatna az életmódján. Mai tudásunk szerint nincs olyan anyag, amelynek szedése mellett marékszám tömhetnénk magunkba a cukros, zsíros, szénhidrát dús és sós ételeket anélkül, hogy súlyunk gyarapodna. Csodák ugyanis feltehetőleg nem léteznek.

kóladió


Vannak azonban olyan gyógynövények, amelyek segítséget nyújtanak nekünk, hogy könnyebben érjük el az általunk kitűzött célokat abban az esetben, ha hajlandóak vagyunk tenni is értük. Ilyen a kóladió is. A megfelelően kiegyensúlyozott diétás étrend és könnyű testmozgás mellett bizonyítottan támogatja a fogyókúrát, segít a fölös kilók leadásában, kompenzálja az alacsonyabb kalóriabevitelből adódó energiakiesést és nem engedi a depressziót elhatalmasodni akkor sem, ha az evés átmenetileg kevesebb örömöt jelent számunkra.
 

Ha szeretnénk a strandszezon előtt ledobni néhány kilót vagy teljes életmódváltásba kezdtünk, hogy megelőzzük a komoly elhízás és túlsúly káros egészségügyi és társadalmi következményeit, a kóladió-kivonat szedése mindenképpen jó ötletnek tűnik. A kóladió kivonata ugyanis segít abban, hogy a mozgás során felmerülő energiaszükséglet fedezésére a szervezet a testben elraktározott zsírt nagyobb arányban égesse el. Így egyszerűen gyorsabban apadnak le a zsírpárnáink. Ráadásul gyakorlatilag mellékhatások nélkül segíti a súlycsökkentést.

A kóladió kivonat gyorsítja a szervezet anyagcseréjét, javítja az emésztést és fokozza a metabolizmust, hatékonyabbá teszi a vérkeringést és az izmok, valamint az agy oxigénellátását is segíti. A szervezet elhasználja a lerakódott zsírt, és nem raktározza el az étrenddel bevitt kalóriát zsír formájában. Ez azonban még nem minden, hiszen a kóladió-kivonat csökkenti az éhség- és fáradtságérzetet, amelyek a fogyókúra és a diétás életmód legnagyobb kerékkötői. Ezen hátráltató tényezők leküzdésén kívül vizelethajtó hatása is van, amely arra késztet minket, hogy több vizet igyunk, amivel még hatékonyabbá tesszük a szervezet megtisztulását a salakanyagoktól, ezáltal a súlycsökkentés is hatékonyabb lesz. Nem utolsó sorban pedig a kóladió-kivonat fogyasztása kedélyünket is javítja, így a fogyókúra alatt vidámabbak is lehetünk.

Ördögnyelv kapszulák

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!