Az ördögnyelv shake szerepe a fogyásban

Az emberek többsége szeretne könnyen és minden erőfeszítés nélkül lefogyni, azonban sajnos a fogyás nem mindig egyszerű és sokszor nem tartható fenn hosszú időn át. Azonban vannak olyan készítmények, amelyekkel megkönnyíthetjük a helyzetünket, hiszen néhány étrend kiegészítővel valóban eredményesen szabadulhatunk meg a nem kívánt plusz kilóktól.


Az egyik ilyen termék az ördögnyelv shake, aminek fő összetevője a glükomannán, egy olyan természetes étkezési rost, melyről már több kutatás is bebizonyította, hogy igen hatékony súlycsökkentő kiegészítőként használható. A vizsgálatok kimutatták, hogy az ördögnyelv rostja, a glükomannán egy természetes, vízben oldódó diétás rost, amely ma már kiegészítőként, italportként és különféle élelmiszeripari termékek formájában (pl. tészta és liszt) is elérhető. 
Az ördögnyelv shake ezek közül kiemelkedik, nemcsak amiatt, mert a glükomannánt ebben a formában a leghatékonyabb és a legkényelmesebb fogyasztani, hanem azért is, mert ez az italpor a glükomannánon kívül még számos olyan kivonatot és értékes anyagot is tartalmaz, amelyek elősegítik a hatékony fogyást. Az ördögnyelv shake-ben találunk még zöld tea kivonatot, amely gyorsítja az anyagcserét és fokozza a zsírégetést, illetve bifidobaktériumok is jelen vannak benne, amelyek pedig hozzájárulnak az immunrendszer egészségének megőrzéséhez is.

ördögnyelv


Az ördögnyelv shake hatékonyságát mi sem igazolja jobban, mint Hódi Pamela esete, aki a szülés után rajta maradt nem kívánatos kilóktól szabadult meg a glükomannánt tartalmazó italpor segítségével. Mint mondja, eleinte szkeptikusan állta az ördögnyelvhez és a belőle készült shake-hez, de miután látta és érezte a gyors változást, valamint miután olvasta a nemzetközi kutatásokat, amelyek alátámasztották a glükomannán súlycsökkentő hatását, már nincs kétsége afelől, hogy a glükomannán valóban csodákra képes a fogyás terén. Március óta fogyasztja az ördögnyelves italport, és azóta már jó néhány kilót ledobott magáról.
 

Mi az a glükomannán?

A glükomannán egy még kevéssé ismert rost, amiről kimutatták, hogy számos pozitív egészségügyi hatása van. A glükomannánt ma legtöbbször a konjak gyökérből vagy ismertebb nevén az ördögnyelvből vonják ki. Ezt a folyamatot először 1975-ben japán kutatók kísérletezték ki. A glükomannánt egy teljesen természetes rost, amely a saját súlyának akár 200-szorosát is képes felszívni vízből, így legtöbbször ballasztanyagként, a gyomor eltelítésére használják.

Típusok

A glükomannánt konjak mannánként is ismert. Ez egy oldható rost tehát, ami lágy gélt képez, ha vízzel elkeverik.


Előnyök

Tanulmányok kimutatták, hogy a glükomannán elősegíti a fogyást, csökkenti a szervezet inzulinigényét és a vércukorszintet, illetve megszünteti a székrekedést is és hozzájárul az egészséges és rendszeres székletürítéshez. Ma a glükomannánt leggyakrabban fogyási célokra használják fel, mivel felismerték, hogy ez a rost képes eltelíteni a gyomrot, így a fogyni vágyó személy hamarabb eltelítődik az ételekkel, vagyis csökken a kalóriabevitel, ami fogyáshoz vezet. Vízzel elkeverve a glükomannán egy olyan gél képződik, ami eltelíti a gyomrot, így azt gondolhatjuk, hogy az teli van.
 

Cukorbetegség

Az University of Toronto 1999-es tanulmánya szerint, ha a hagyományos kezeléssel együtt használják, akkor a glükomannán segít fenntartani a vércukorszintet, mivel lelassítja a tápanyagok emésztését a gyomorban. Ezenkívül számos más előnyt is biztosít a cukorbetegek számára, többek között véd a cukorbetegség szövődményeivel szemben.
 

Egyéb egészségügyi ellátások

Az olasz Journal of Gastroenterologyban és az American Journal of Gastroenterology folyóiratban megjelent tanulmányok arra is rávilágítottak, hogy a glükomannánnal a krónikus székrekedés is igen hatékonyan enyhíthető, mivel képes a salakanyagot is átnedvesíteni, ezáltal a székrekedés megszüntethető.

Nagyon fontos persze, hogy mielőtt rendszeresen kezdenénk el használni, mindenképpen kérdezzük meg orvosunkat a lehetséges mellékhatásoktól és az adagolási módokról.

Ördögnyelv kapszulák

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!